Група "Лемтранс" в співпраці з партнерами в 2022 році побудувала неподалік від українсько-польського кордону зерновий термінал.

Як пише ЦТС, про це сказано в публікації на офіційному сайті "Лемтранс".

"Група "Лемтранс", до якої входить "Левада-Карго", разом із партнером в цьому році запустила вантажний термінал "Мостиська" на кордоні України та Польщі, який здатний додатково переробити до 5 млн т різних вантажів щорічно. Ми адаптувалися до потреб та добудували з партнером ще зерновий термінал, який може перевантажувати 60 тис. т зерна на місяць", - наводяться слова Валерія Андріанова, директора зі стратегії та розвитку компанії "Левада-Карго"

Менеджер також додав, що в 2023 році його компанія буде фокусуватися на проектах, які в перспективі зможуть збільшити частку контейнеризації вантажів в Україні. "Саме тому у нас, та компанії "Лемтранс", як інвестора, є плани розпочати будівництво наступних інтермодальних терміналів", - повідомив він.

Нагадаємо, що контейнерний термінал "Мостиська" був запущений в роботу влітку минулого року. "Лемтранс" і компанія "Реіл Транс Інвестмент" виступали інвесторами проекту, компанії N'UNIT та "Левада-Карго" - партнерами з розвитку контейнерного бізнесу.

Щодо зернового терміналу влітку повідомлялося, що партнером по проекту виступав зернотрейдер UGTC Trade, що володіє п’ятьма перевалочними терміналами в Україні.