Центр транспортних стратегій підготував та випустив сьому редакцію унікального довідника про транспортну систему України - Transport Book 2023.

В 2022 році через російське вторгнення, масштабні руйнування інфраструктури та виклики, які постали перед державою, бізнесом та кожним громадянином, ми змушені були взяти паузу у виданні довідника. Два роки, що минули, продемонстрували стійкість країни і, зокрема, транспортної галузі, яка є "кровоносною системою" економіки. Частково вже було відновлено зруйновану інфраструктуру.

Тож, в 2023 ЦТС підготував оновлений Transport Book, аби скласти комплексне уявлення про транспортну систему України, яка потребуватиме оновлення.

"Сьогодні війна триває. Але у нас є мрія про нове майбутнє України і плани на велике відновлення країни. Не просто реконструкція зруйнованих активів, а створення нової якості інфраструктури та транспортної системи. Built Back Better (відбудувати краще, ніж було) має стати одним із основних принципів відновлення України. Це великий виклик, але я впевнений, що ми гідно витримаємо це випробування", - коментує директор Центру транспортних стратегій Сергій Вовк.

Transport Book 2023 містить понад 400 трендів та більше 4000 фактів, що формують комплексний системний огляд вантажопотоків та базових індикаторів транспортної інфраструктури України.

Довідник складається з шести розділів:

- Огляд транспортної інфраструктури;

- Залізниця;

- Порти;

- Дорожня інфраструктура;

- Авіація;

- Інвестиції і потреби відновлення.

Довідник доступний лише англійською мовою.

З питань придбання Transport Book 2023 звертайтеся за електронною адресою [email protected]

Screenshot - 04_01_2024 , 12_45_53

Screenshot - 04_01_2024 , 12_48_17