На минулому тижні рейс авіакомпанії Lufthansa по маршруту Аліканте-Мюнхен завершився викликом поліції на борт, аби приборкати двох збуджених пасажирів, які дивували інших протягом польоту тим, що займалися сексом прямо в салоні літака у своєму ряду сидінь.

Як пише ЦТС з посиланням на Berliner Morgenpost, 40-річна громадянка Польщі та її 44-річний співвітчизник не могли стримати пристрасть від самого моменту вильоту з Іспанії. Вони обмінювалися інтимними стосунками в своєму ряду крісел під час польоту на очах у інших пасажирів. На зауваження бортпровідників і інших пасажирів пара не реагувала, подекуди переходячи до образ.

Така поведінка обурила екіпаж, тож, було вирішено викликати поліцію. По приземленню літака в Мюнхені правоохоронці піднялися на борт та врешті вгамували та вивели з літака не дуже стриманих поляків. Їх підозрюють у порушенні громадського порядку.

Декілька років тому схожий інцидент стався у США на борту літака компанії Southwest Airlines, що летів з Атланти до Лас-Вегаса.

У Німеччині подібний випадок трапився і на залізниці, коли закохана пара використала для своїх потреб туалет не за прямим призначенням. Це обурило інших пасажирів та врешті призвело до скандалу.