У Львівській області маршрутом Дрогобич-Трускавець курсуватимуть 17 автобусів європейського зразка.

Як пише ЦТС, про це повідомили у Львівській ОДА.

Перевізник ТзОВ "Транссіті" презентував роботу 17 автобусів Євро-5, які курсуватимуть маршрутом №147 Дрогобич АС № 2 - Трускавець.

Зазначається, що компанія обслуговує напрям як переможець конкурсу Львівської ОВА з визначення перевізників для роботи на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території області. 

"Дрогобиччина потребувала покращення галузі автобусних перевезень, особливо вразливі категорії населення - особи з інвалідністю, люди з маленькими дітьми. Ці нові сучасні автобуси працюватимуть впродовж 5 років згідно з договором, у планах - подальше оновлення автобусного парку Львівщини", - зазначив заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації Юрій Бучко. 

На маршруті курсуватимуть екологічно безпечні транспортні засоби, вони також пристосовані для перевезень осіб з інвалідністю - кожен з автобусів обладнаний пандусами. 

15 нових автобусів курсуватимуть маршрутом, 2 - залишаються в резерві. Це транспортні засоби з мотором зразка Євро-5, який є екологічним.  Місткість автобусів - понад 40 місць, 22 з яких - сидячі.

За словами голови Дрогобицької міської ради Тараса Кучми, на Дрогобиччині була велика потреба в оновленні транспортних засобів, які обслуговують автобусні маршрути, адже деякі автобуси працювали в районі понад 20 років.