Муніципальні транспортні підприємства Кривого Рогу продовжують проводити капітальні ремонти ліній та рухомого складу. Окрім реконструкції трьох трамваїв, у цьому році буде виконано роботи з ремонту та заміни контактної мережі, ремонту окремих ділянок трамвайної колії із заміною восьми стрілочних переводів. 

Про це пише ЦТС, посилаючись на Кrivbass Сity.

Також анонсується початок ремонтних робіт на станції швидкісного трамвая "Зарічна" у Покровському районі.

На комунальних підприємствах "Міський тролейбус" та "Швидкісний трамвай" створили ремонтну базу для оновлення, реконструкції та проведення капітальних ремонтів комунального пасажирського транспорту.

На підприємстві "Швидкісний трамвай" працює три депо, на базі яких у цьому році планують виконати капітально-відновлювальний ремонт трьох трамваїв, на двох з яких планується замінити системи управління на електронні. Це дасть можливість зменшити витрати електроенергії на тягу до 40%.

Зазначається, що щодня трамваї, тролейбуси та автобуси перевозять понад 120 тисяч мешканців міста.

"Наше підприємство  з початку війни працює у посиленому режимі. Ситуація в енергетиці, звичайно, дуже складна, але навіть у цих умовах ми намагаємося забезпечувати вихід на лінії якомога більшої кількості транспорту", - зазначив директор КП "Швидкісний трамвай" Руслан Божко.

У 2023 році коштом міського бюджету планують придбати 10 нових автобусів, виконати 10 капітальних ремонтів звичайних тролейбусів та зробити 2 дизель-генераторних тролейбуси.