DP World опублікував операційні показники за 2022 рік, згідно з якими, сумарний контейнерообіг терміналів групи склав 79 млн TEU, що на 1,4% більше, ніж роком раніше. У четвертому кварталі 2022 року термінали у складі групи перевалили 19,5 млн TEU, на 2,4% більше, ніж за аналогічний період 2021 року.

Про це пише ЦТС з посиланням на The Maritime Executive.

Зростання за підсумками 2022 року показали всі регіони. В DP World зазначають, що хороші результати продемонстрували термінали в Джебель-Алі (ОАЕ), Джидді (Саудівська Аравія), Анголі (Ангола), Сохні (Єгипет), London Gateway (Великобританія), Констанці (Румунія), Кауседо (Домініканська республіка), Сантусі (Бразилія) та всі австралійські термінали (у Брісбені, Сіднеї, Фрімантлі та Мельбурні).

За словами голови ради директорів та CEO групи Султана Ахмеда бін Сулайєма, зростання в основному забезпечили термінали регіонів АТР, а також Північна та Південна Америка і Австралія.

"В останньому кварталі 2022 року темпи зростання сповільнилися через ускладнення ситуації в економіці. Заглядаючи вперед у 2023 рік, ми очікуємо, що наші термінали продовжать зростати, проте перспективи залишаються досить невизначеними через зростаючу інфляцію, високі відсоткові ставки та геополітичну нестабільність", - наголосив він.