"Укрзалізниця" повідомила, що додає 9 вагонів до потяга Київ-Херсон та відкриває продаж квитків на рейси в обох напрямках, пише ЦТС.

"Перші два рейси "Потяга до перемоги" до нещодавно звільненого Херсона показали, наскільки сильно чекали повернення залізничного сполучення мешканці Херсонщини. На додачу до пасажирів, які придбали квитки на цей рейс в межах проєкту "Квитки до перемоги", залізничники допомогли виїхати ще близько 300 херсонцям, серед яких понад 20 дітей, 3 людей з інвалідністю та одна 94-річна бабуся. А ще 6 песиків і 1 кіт", - йдеться в повідомленні.

В компанії зазначили, що реагуючи на попит, додали одразу 9 вагонів та відкрили продаж квитків з Києва до Херсона на 22 та 24 листопада і з Херсона до Києва на 23 та 25 листопада (із зупинкою в Миколаєві).

"Просимо херсонців, які нас вже мають змогу читати завдяки наявності інтернету на вокзалі, прибувати на посадку за півтори-дві години у зв'язку з проходженням безпекової перевірки перед посадкою: завантаження бази даних у наших силовиків займає трохи часу", - додали в компанії.

Також повідомляється, що залізничники продовжують працювати над оновленням постійного графіка курсування рейсу 101/102 Київ-Херсон, щоб забезпечити максимально зручний час відправки з Херсона та Миколаєва, тому про рейси після 25 листопада буде повідомлено додатково.