Компанія Siemens Mobility в рамках розвитку сервісних потужностей в Італії реалізовує проект вартістю близько 6 млн євро з реконструкції центру технічного обслуговування залізничної техніки у місті Новара.

Про це пише ЦТС з посиланням на Railway Gazette.

Площа критих виробничих приміщень центру обслуговування перевищила 2300 м², відкритого майданчика - 6300 м².

Модернізований центр з шістьма шляхами має 10 постів, що одночасно працюють, вони оснащені сучасним обладнанням для проведення планово-попереджувального обслуговування та поточного ремонту локомотивів.

Підприємство увійшло до 13 глобальних центрів компетенції компанії з обслуговування рухомого складу (пасажирських та високошвидкісних поїздів, локомотивів, поїздів метрополітену) і стало другим у Європі (після центру в Мюнхені) депо Siemens Mobility з обслуговування локомотивів, де можливе також виконання ремонтів.

Надалі підвищення ефективності планово-попереджувального обслуговування сприятиме впровадження інтелектуальної програмної платформи Railigent X, розробленої компанією Siemens Mobility для управління залізничними активами.

Інформація про технічний стан обладнання, що надається цим додатком операторам, обслуговуючому персоналу та власникам активів, сприяє вдосконаленню процесів експлуатації, оптимізації обслуговування, підвищенню економічної ефективності діяльності та забезпеченню 100% готовності рухомого складу та підлогових пристроїв.