В "Укрзалізниці" заявили про бажання покращити стандарти обслуговування пасажирів. З цією метою в рамках пілотного проекту пасажирам двох поїздів запропонують нову якість гігієнічних засобів.

Як пише ЦТС з посиланням на АТ УЗ, "пілотні" вагони будуть доступні на рейсах потягів №75/76 Кривий Ріг - Київ та "Потягу до перемоги" (до 13.09.2022 на маршруті №31/32 Запоріжжя - Львів).

В вагонах цих поїздів в туалетах замість кускового мила буде піна в автоматичних дозаторах; встановлено більш зручні тримачі для туалетного паперу та оновлено сам папір; у вбиральнях будуть одноразові накладки на унітази; дозатори паперових рушників.

"Але і це ще не все: у рамках пілоту ми запропонуємо пасажирам скористатися гігієнічними наборами з одноразовими капцями, вологими та сухими серветками, зубною щіткою та пастою, гребінцем для волосся", - розповіли в "Укрзалізниці", пояснивши, що все це пасажири плацкартних та купейних вагонів зможуть придбати у провідника, а для пасажирів вагонів люкс (СВ) цей набір буде включено до вартості квитка.

Читайте також В поїздах "Укрзалізниці" з’являться шахи, шашки і нарди (фото)