Українське Дунайське пароплавство протягом трьох місяців виконувало ремонт буксиру "Валентин Піляєв". Тепер судно проходить ходові випробування і далі попрямує на базу техобслуговування флоту, де будуть пофарбовані питні цистерни з пред'явленням їх саннагляду на відповідність санітарним нормам.

Як пише ЦТС з посиланням на УДП, на судні був виконаний ремонт гвинторульового комплексу, головних та допоміжних двигунів, навісного обладнання, здійснили фарбування корпусу.

Члени екіпажу брали активну участь у ремонті судна, виконавши частину робіт самотужки в перервах між заводськими роботами - це в основному зачистка, ґрунтовка, роботи з ремонту паливної апаратури та ін.

В пароплавстві відзначили, що буксиру вже 55 років. Документи Регістру судноплавства будуть подовжені для нього після ремонту на п'ятирічний термін

Також в УДП повідомили, що за літо на заводських потужностях підприємства було відремонтовано три буксири.

Як писав ЦТС, в середньостроковій перспективі кількість барж, які працюватимуть в складі флоту Українського Дунайського пароплавства, планують збільшити до 220-225 одиниць з нинішніх 200.

photo_2022-08-25_09-52-53 (2)

photo_2022-08-25_09-52-53