Найбільша південнокорейська суднобудівна та промислова компанія HD Hyundai Heavy Industries (HHI) братиме участь у науково-технічному проекті з 3D-проектування суден разом із NAPA та Cadmatic.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію Cadmatic.

У рамках спільного проекту буде розроблено програмне рішення для проектування суден та управління потоками інформації. Крім того, буде розроблена та вбудована система управління життєвим циклом продукції (PLM).

"Це допоможе HD Hyundai Heavy Industries реалізувати своє бачення "цифрової верфі", де інтелектуальні дані підтримують оптимізацію процесу від ранніх стадій проектування до будівництва та виробництва, а потім надають цінну інформацію про судно протягом усього циклу експлуатації", - йдеться в повідомленні Cadmatic.

У ході реалізації проекту учасники планують досягти таких цілей, як скорочення термінів будівництва, зниження витрат та підвищення якості у великих та складніших проектах. Платформа налагодить співпрацю різних підрозділів верфі та значно покращить обмін інформації між різними фахівцями, які беруть участь у процесі проектування та будівництва суден.

Передбачається, що за рахунок цифровізації HD Hyundai Heavy Industries зможе задовольнити попит судновласників, що росте, на інноваційні енергоефективні проекти, які сприятимуть переходу до декарбонізації - судна новітнього покоління з силовими установками, працюючими на альтернативних видах палива, а також на акумуляторних батареях.