В управлінні транспорту та звʼязку Львівської ОВА повідомили, що профільною комісією розглянуто питання поновлення перетину державного кордону на залізничній станції "Рава-Руська", пише ЦТС.

"У відповідності до вимог розпорядження Кабінету міністрів та Положення про пункти пропуску через державний кордон та пункти контролю, затвердженого постановою Кабінету міністрів, здійснено обстеження наявності умов для проведення передбачених законодавством України видів контролю та можливого відновлення функціонування пункту пропуску на залізничній станції "Рава-Руська", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за результатами комісійного обстеження встановлено, що на залізничній станції "Рава-Руська" створено належні умови щодо проведення передбачених законодавством України видів державного контролю для відновлення пасажирського залізничного сполучення у пункті пропуску "Рава-Руська".

"Комісія вважає за доцільне клопотати перед Кабінетом міністрів про відновлення функціонування міжнародного пункту пропуску для пасажирського залізничного сполучення "Рава-Руська", - додали в управлінні транспорту та звʼязку Львівської ОВА.