Юрій Дімчогло, інвестор і ініціатор створення дунайської поромної переправи Орлівка-Ісакча, підтвердив, що по даному інфраструктурному об’єкту в ніч на 26 вересня російські агресори завдали дронового удару.

Як повідомляє ЦТС, Дімчогло зазначив, що в момент російської атаки біля поромної переправи знаходилися автобуси з людьми, які вдалося відвести від небезпеки.

"Завдяки швидким діям працівників прикордонної служби та працівників переправи було виведено з-під удару два пасажирські автобуси, в тому числі один з них з дітьми.  На жаль, постраждали водії та вантажні фури (памперси, туалетний папір та вироби з пластику, напевно, є важливим "військовим" вантажем)", - написав він у Facebook.

Юрій Дімчогло запевнив, що команда поромного комплексу "Орлівка" зробить все, щоб у найкоротші терміни відновити роботу пункту пропуску та переправи через Дунай до Румунії.

Як повідомлялося раніше, під час нічного удару по переправі було пошкоджено будівлю пункту пропуску, складські приміщення та близько 30 вантажівок, 6 фур зайнялися.

Читайте також Війна змусила пришвидшитись: Як поромна переправа Орлівка-Ісакча перетворюється на порт на Дунаї