Українська промислова компанія "Інтерпайп" відвантажила партію з понад 2600 одиниць коліс для марокканської залізничної компанії Office National des Chemins de Fer (ONCF).

Про це повідомляє ЦТС з посиланням на інформацію, оприлюднену "Інтерпайп".

"ONCF зазвичай проводить тендери в середньому один раз на три роки, укладаючи із постачальниками довгострокові угоди. В рамках цього контракту марокканські залізниці використають українську продукцію для оновлення парку пасажирських вагонів Fiat електропоїзда AnsaldoBreda та вантажних вагонів", - розповіли в українській компанії, додавши, що співпрацюють з ONCF вже майже 15 років.

"Наразі Марокко збільшує парк рухомого складу в рамках будівництва швидкісної лінії електропоїздів, тому "Інтерпайп" сподівається на подальший розвиток партнерства із марокканськими залізницями. В цілому Африканський континент - це перспективний ринок для розвитку поставок залізничної продукції. Ми вже співпрацюємо із Мавританією, Габоном, Єгиптом та маємо намір розширювати присутність в інших країнах регіону", - прокоментував Олександр Гарькавий, директор дивізіону залізничної продукції "Інтерпайп".

Нагадаємо, що в 2021 році компанія відвантажила локомотивні колеса для Société Nationale Industrielle et Minière в Мавританію.