Авіакомпанія Austrian Airlines влітку 2023 року запустить сім нових маршрутів. Усі стикування - до Відня, пише ЦТС.

Перевізник з групи Lufthansa здійснюватиме загалом понад 1200 рейсів щотижня до майже 120 напрямків навесні та влітку. У мережі сполучень з Відня є кілька новинок.

З 30 березня тричі на тиждень, зокрема по вівторках, четвергах і суботах, можна літати в Палермо. В останній день минулого місяця були урочисто відкриті рейси до Марселя, які пропонуються щосереди, п’ятниці та неділі.

1 квітня стартували рейси до Порту. Сполучення з Португалією здійснюється так само, як і з Палермо, тобто по вівторках, четвергах і суботах. 4 квітня почалися рейси до датського Біллунда, також тричі на тиждень, по вівторках, четвергах і суботах.

З 26 квітня по середах, п'ятницях і неділях можна буде полетіти з Відня до Вільнюса. Урочисте відкриття рейсів до Тромсе заплановано на 5 травня.

Рейси на північ Норвегії будуть доступні по понеділках.

Список нових напрямків національного перевізника з австрійської столиці поповнить Тіват. Чорногорське місто отримає нове сполучення з Віднем щопонеділка, середи та суботи, починаючи з 13 травня.

"Розширення мережі коротких перевезень зміцнить наші лідерські позиції в австрійській столиці та збільшить присутність на європейському ринку. Наша мета - запропонувати нашим клієнтам найкращий вибір напрямків, а також привабливий розклад рейсів", - підкреслив директор з маркетингу Austrian Airlines Міхаель Трестль.