Контейнерний перевізник Hapag-Lloyd підписав зобов'язуючу угоду про придбання 35% акцій JM Baxi Ports & Logistics Limited (JMBPL) у філії Bain Capital Private Equity. Також компанія уклала угоду з JMBPL та її засновниками про підписку на збільшення капіталу компанії та збільшення частки Hapag-Lloyd до 40%. 

Про це пише ЦТС з посиланням на Вain Сapital.

Фінансові умови угоди не розголошуються.

JM Baxi Ports & Logistics Limited є провідним приватним постачальником послуг терміналів та внутрішнього транспорту в Індії. До сфери діяльності компанії входять контейнерні термінали, багатоцільовий термінал, тилові контейнерні склади, контейнерні вантажні станції та додаткові логістичні послуги, такі як залізничні перевезення по всій Індії.

У компанії працює близько 5400 співробітників, а сукупний обсяг контейнерних перевезень становить близько 1,6 млн TEU на рік. Нещодавно J M Baxi Ports & Logistics Limited отримала додаткові концесії на експлуатацію контейнерних терміналів у Нава-Шеві та Тутікоріні.

"Придбання значної частки J M Baxi Ports & Logistics Limited значно посилить нашу присутність в Індії за допомогою партнера в регіоні і стане ще одним кроком у розвитку нашого термінального та інфраструктурного бізнесу", - зазначив CEO Hapag-Lloyd Рольф Хаббен Янсен.