Німецька авіакомпанія Lufthansa запровадить нові послуги в економ-класі на дальніх рейсах, що зробить його схожим на бізнес-клас.

Про це пише ЦТС з посиланням на Аvianews.

Пасажири зможуть забронювати одразу цілий ряд місць, щоб можна було поспати в горизонтальному положенню протягом тривалих подорожей. Зараз горизонтальне ліжко під час дальніх рейсів доступно лише пасажирам першого та бізнес-класу.

Нова послуга в економ-класі отримала назву Sleeper’s Row 2.0, що у перекладі означає ряд для сну. Тим, хто її замовить, Lufthansa надасть подушку, ковдру та спеціальний матрац, який збільшить простір імпровізованого ліжка.

Ще одна послуга зробить економ-клас у далекомагістральних авіалайнерах схожим на бізнес-клас на європейських рейсах. Пасажири зможуть бронювати сусіднє крісло, яке можна буде перетворити на столик.

Нові послуги будуть доступними на всіх нових літаках Lufthansa, які виконують дальні рейси. Але поки німецька авіакомпанія не оголошує точні терміни, коли дозволить бронювання таких послуг.

Наразі пасажири деяких дальніх рейсів Lufthansa можуть замовити послугу Sleeper’s Row 1. Вона передбачає бронювання цілого блоку крісел для сну, але площа імпровізованого ліжка обмежується площею сидінь і ніяк не розширюється.

49_lufthansa_new_long_haul_economy1-768x542

49_lufthansa_new_long_haul_economy2