Компанія "Марітайм Логістікс", що входить до складу "Маріупольської інвестиційної групи", і яка вже півроку працює поза межами Маріуполя через російську військову агресію, розвиває нові для себе види діяльності.

"За цей період компанія продовжувала фокусувати свою роботу на подальшому залученні суден до тайм-чартеру, надання послуг фрахтового брокерства та послуг менеджменту морських суден.

Також ми продовжуємо активно займатися дослідженням фрахтового ринку, аналізом та прогнозуванням тенденцій, та аналізом економіки роботи костерного та ріка-море флоту", - повідомили в компанії, презентувавши новий портал, де будуть представлені відповідні дані.

"Ми бачимо майбутнє за цифровізацією шипінгу і вважаємо це стратегічною конкурентною перевагою для надання комплексу послуг в організації морської логістики", - прокоментував Антон Шапран, директор "Марітайм Логістікс".

Раніше повідомлялося, що з початку маркетингового сезону компанія взяла в тайм-чартер судно Т-Magna дедвейтом 6277 тонн. Судно задіяне на вантажопотоках з річки Дунай до Чорного та Середземного морів.