Компанія UTA Group, що входить до складу "Маріупольської інвестиційної групи", з липня відновила свою операційну діяльність у південній частині України. Зокрема, вона почала працювати на Дунаї.

Як передає ЦТС, посилаючись на повідомлення UTA Group, зараз компанія орендує склади, обсягом одноразового зберігання зернових культур 5000 т, з метою накопичення продукції для подальшого експорту. За липень було накопичено понад 5500 т пшениці.

Перші партії пшениці у новому сезоні UTA Group відвантажила на баржі у кількості 3140 т у рамках співпраці з компанією-партнером Falcon Group SA.

В компанії планують найближчим часом вийти на проектну потужність із відвантаження до 15 тис. т агропродукції на місяць.

Як раніше повідомлялося, всі компанії, що входять до складу "Маріупольської інвестиційної групи", перереєструвалися за новими юридичними адресами у Вінниці та будуть продовжувати діяльність з урахуванням нових умов ведення бізнесу.

Зараз керівником "Маріупольської інвестиційної групи" та зернового бізнесу UTA Group є Павло Плотніков, який відповідає за стратегічний розвиток та налагодження операційної діяльності компаній Групи.