Група компаній "Нова Пошта" пропонує ще 25 відправникам гуманітарної допомоги приєднатися до соціального проекту - "Гуманітарна пошта України".

Про це пише ЦТС з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Приєднатися до проекту та безкоштовно відправляти необхідну допомогу військовим, переселенцям, дитячим будинкам, лікарям можуть волонтерські організації, благодійні фонди та громадські об'єднання, які мають неприбутковий статус та готові до довгострокового партнерства.

"Сьогодні у нас 175 учасників проекту, які щодня відправлять нами гуманітарну допомогу та обсяги тільки збільшуються, адже кількість тих, хто перебуває у складному становищі, зростає. Ми розуміємо, наскільки важлива наша допомога саме зараз для волонтерів, тому готові прийняти ще 25 нових організацій", - зазначив керівник проекту "Гуманітарна пошта України" Андрій Григоров.

З 2014 року "Нова Пошта" вже перевезла безкоштовно до зон бойових дій 20 тис. тонн допомоги: їжі, одягу, взуття, побутових речей, медикаментів та медичного обладнання, військової амуніції.

Партнери проекту отримають безкоштовні відправлення та доставку вантажів військовим, переселенцям, госпіталям та медичним установам у прифронтових та звільнених населених пунктах.

Щоб стати партнером проекту "Гуманітарна пошта України" потрібно заповнити відповідну заявку на сайті "Нова Пошта".