"Метінвест" в рамках мілітарної ініціативи "Сталевий фронт" передав бійцям 15-ї бригади Нацгвардії, які боронять Україну на Запорізькому напрямку швидкий всюдихід - багі, вартістю понад 1,2 млн гривень.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію компанії.

"Це багатофункціональні, швидкі та маневрені машини, доволі прості в обслуговуванні. У них ідеальна прохідність по ґрунтових дорогах. Зараз це незамінний помічник наших оборонців для виконання бойових завдань", - зазначив директор із закупівель комбінату "Запоріжсталь" Євген Авджи.

Армії багатьох країн світу достатньо активно використовують ці автомобілі, оскільки за всіма своїми параметрами вони зарекомендували себе як легкі, малопомітні та швидкі авто. Від доставки вантажів на передню лінію фронту до виконання розвідувальних завдань - такий широкий спектр використання баггі на фронті.

Як розповіли самі військовослужбовці, це - маленький всюдихід, який допоможе швидко і якісно виконувати завдання.

"Основні переваги багі - непомітність та швидкість. Вони можуть дістатися туди, де не проїде звичайний всюдихід або броньовик. Завдяки таким машинам особовий склад має можливість швидко доставляти боєприпаси, медикаменти, забирати з поля бою поранених, а також швидко проводити ротації на наших спостережних пунктах. Це необхідна для нас підтримка і ми вдячні, що Сталевий Фронт допомагає нам", - розповів заступник командира бригади по роботі з особовим складом Євстафій Моспан.

3c1a58be7b744a079674fb59e9047612_1200x675

bafcb15ec37e4933bf9df4b8f1e286fd_1200x675