Автобусно-транспортне підприємство "Штадтбас" німецького міста Інгольштадт подарувало КП "Електроавтотранс" міста Івано-Франківськ вантажне авто для ремонту автобусів на лінії, повідомив мера міста Руслан Марцінків, пише ЦТС.

"Ця допомога від Інгольштадту вже стала регулярною, спочатку було передано автобус, який ми використовуємо для перевезення людей, потім передали снігоочисну машину, легковий автомобіль і тепер вантажний автомобіль. Крім того, завдяки співпраці з містом Інгольштадт - маємо ще чотири автобуси, які нам передали інші німецькі міста. А Інгольштадт був своєрідним містком, який допомагав нас сконтактувати з тими містами, які передавали автобуси", - зазначив директор КП "Електроавтотранс" Віталій Голутяк.

"Автомобіль, який ми сьогодні передаємо, використовується для ремонту автобусів на лініях. А щоби машина не їхала порожньою, ми привезли з собою медичні засоби, ноші, рукавиці і так само допоміжний генератор, бо ми знаємо, яка зараз є ситуація в Україн", - додав керівник транспортної компанії міста Інгольштадт Роберт Франк.

Відтак, за словами Марцінківа, скоро подароване вантажне авто виїжджатиме на вулиці міста, щоби працівники "Електроавтотрансу" швидко та мобільно могли полагодити несправні комунальні автобуси на лінії.