Компанія "Аскет Шипінг" розпочала співпрацю з новим партнером - судноремонтним заводом ІСРЗ (Чорноморськ).

Як пише ЦТС, про це стало відомо з повідомлення компанії у Facebook. "Завдяки ІСРЗ наші клієнти отримують нові можливості для перевалки зернових у Чорноморську", - зазначили в "Аскет Шипінг".

З допису оператора можна зрозуміти, що на території судноремонтного заводу надаються також послуги зі зберігання зернових вантажів.

"Для експортерів агропродукції травень і червень - не сезон. Проте навіть в цьому місяці ми відвантажили 7 невеликих і середніх суден загальним обсягом більш ніж 30 000 тонн", - прозвітували загалом про результати роботи у травні в "Аскет Шипінг".

На початку березня поточного року повідомлялося, що компанія розпочала співробітництво з портовим оператором SV в Чорноморську.

Відзначимо, що в умовах війни використання потужностей судноремонтних підприємств для перевалки вантажів вже не є чимось новим. "До війни ми не займалися перевалкою зерна, займалися судноремонтом. Але із початком бойових дій наші партнери зіштовхнулися із складнощами, і ми запропонували під перевалку свої майданчики, організували перевалку з автомобілів на баржі. Таким чином ми маємо диверсифікацію: якщо в нас є вантажі на перевалку, то вантажимо баржі. Якщо таких вантажів менше - можемо ставити до причалів судна на ремонт", - пояснював раніше ЦТС керівник одного з таких підприємств, які працюють на Дунаї.