Обмеження руху ділянкою Кільцевої дороги від Жулянського шляхопроводу до повороту в м. Вишневе через проведення капремонту, що розпочався наприкінці вересня - продовжено до кінця грудня.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію КК "Київавтодор".

"Несприятливі погодні умови та блокування вантажів на кордоні з Польщею призвели до затримки постачання матеріалів для виготовлення асфальтобетонної суміші, тож рух цією ділянкою планується відкрити наприкінці 2023 року", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в межах капітального ремонту дорожники влаштовують нову систему дощової каналізації. Це збільшить пропускну спроможність води під час опадів і не допустить підтоплення. Окрім того, уздовж усієї ділянки фахівці прокладають мережу зовнішнього освітлення з монтуванням опор із сучасними енергоощадними LED-світильниками.

Паралельно тривають роботи із влаштування щебеневої основи для подальшого асфальтування ділянки в три шари, що забезпечить зносостійкість і продовжить термін експлуатації покриття.

"Оновлення Кільцевої дороги - важливий проект для столиці, що комплексно з’єднає три ділянки відремонтованої дороги та забезпечить безперебійний рух транзитного транспорту в об’їзд столиці", - додали в "Київавтодорі".

Рух транспорту обмежено на двох смугах ділянки Кільцевої дороги в кожному напрямку. Також закритий лівий поворот із Кільцевої дороги на вул. Миколи Трублаїні та з вул. Миколи Трублаїні на Кільцеву дорогу (у сторону Одеської площі).

imgbig