Голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Лященко розповів про задачі представництва компанії в Брюсселі.

Про це пише ЦТС, посилаючись на Інтерфакс-Україна.

"Ми розуміли, що нам потрібно поглиблювати нашу міжнародну активність та зміцнювати політичну підтримку проектів УЗ. Це основні завдання директорки міжнародних представництв УЗ Олександри Василенко, для реалізації яких потрібно сформувати потужну міжнародну команду, яка матиме офіс і в Брюсселі", - зазначив він.

За його словами, "Укрзалізниці" потрібно побудувати повноцінний функціональний міжнародний офіс, який буде гідно представляти інтереси компанії на рівні бізнесу, урядових та політичних структур ЄС та інших країн-партнерів.

Нагадаємо, ЦТС писав, що АТ УЗ планує створити представництво при Європейському Союзі, яке буде розташоване в Брюсселі. "Це Європейський Союз, це доступ до європейських інституцій. Оскільки питання і сертифікації, і європейської інтеграції нашої компанії до європейського ринку буде вимагати дуже великої кількості контактів саме в Брюсселі, з представниками не тільки Європейської Комісії, а й також з представниками наших країн-партнерів", - поясняла раніше директорка міжнародних представництв УЗ Олександра Василенко необхідність створення офісу.

Також крім фізичного представництва "Укрзалізниці" у Польщі, на сьогодні є представники компанії у різних країнах, зокрема у країнах Балтії, у Словаччині, Угорщині, Молдові та Румунії.