Приватний чеський оператор RegioJet сьогодні оголосив про те, що домовився з "Укрзалізницею" про розширення співпраці у сфері продажу квитків. Тепер у RegioJet можна буде купити квитки не тільки на поїзди з Праги до Києва з пересадкою у польському Перемишлі, а і через Перемишль до Дніпра та Запоріжжя, а також до Полтави та Харкова.

Як пише ЦТС, про це повідомляють чеські ЗМІ з посиланням на пресреліз перевізника. Зазначається, що подорож в одному напрямку здійснюється по єдиному квитку.

"Ми розширюємо поточну пропозицію українських напрямків, щоб включити інші великі міста, розташовані в центральній та східній частині України. Пасажири неодмінно оцінять можливість користуватися спальними вагонами протягом усієї подорожі, що забезпечить їм необхідний комфорт", - прокоментував Якуб Свобода, директор залізничного напрямку RegioJet.

Ціна квитка в один кінець з Праги до Запоріжжя або до Харкова починається орієнтовно від 70 євро.

В RegioJet також повідомили, що за перший рік роботи маршруту Прага-Перемишль поїзди компанії перевезли тут 110 тис. пасажирів.

Нагадаємо, що RegioJet з червня 2022 року запустив щоденне курсування нічних поїздів із Праги до Перемишля, з подальшою пересадкою на поїзд УЗ до Львова, Тернополя, Хмельницького, Вінниці та Києва.