Транспортна адміністрація Сінгапуру (LTA) уклала контракт із японською компанією Mitsubishi Heavy Industries та її регіональним підрозділом Mitsubishi Heavy Industries Asia Pacific на постачання ще восьми двовагонних поїздів для повністю автоматизованої транспортної системи Sengkang-Punggol LRT (SPLRT).

Про це пише ЦТС з посиланням на Railway Gazette.

Відповідно до вимог LTA, технічні характеристики вагонів, що поставляються, будуть покращені для підвищення ефективності та надійності експлуатації, оригінальний зовнішній дизайн збережеться.

Раніше, у лютому 2022 року, консорціум компаній Mitsubishi Corporation, Mitsubishi Heavy Industries Engineering і Mitsubishi Heavy Industries Asia Pacific виграв контракт на суму 326,4 млн доларів, що передбачає постачання з 2024 по 2027 рік поїздів на шинному ходу, систем керування рухом та обладнання для депо Сенгканг.

Зараз на двох лініях обертаються 16 двовагонних та 25 одновагонних поїздів. Нові двовагонні поїзди поступово замінять одновагонні, що дозволить задовольнити прогнозоване зростання попиту на перевезення громадським транспортом у районах Сенгканг та Пунгол.