FlixBus оголосив про запуск одразу трьох міжнародних ліній з України до Польщі, які поїдуть в перші рейси на початку квітня: Київ-Варшава, Київ-Познань та Київ-Гдиня.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію перевізника.

Зазначається, що міста Торунь, Бидгощ, Гданськ та Гдиня вперше з’явилися в українській мережі FlixBus, раніше доїхати до них можна було тільки рейсом з пересадкою. 

Щодо нового рейсу з Києва до Варшави, то автобус їде виключно протягом дня: вранці сівши у автобус в Києві, вже ввечері можна опинитись у польській столиці. Це перший денний рейс між Києвом і Варшавою у мережі Flix.

Повний маршрут нової лінії №3224: Київ-Житомир-Рівне-Луцьк-Люблін-Варшава. 

Перший рейс відправляється 31 березня. Автобуси курсуватимуть тричі на тиждень. З Києва - у вівторок, п’ятницю та неділю.

Автобус відправляється зранку о 5:10. Після зупинок у Житомирі, Рівному, Луцьку та Любліні, рейс прибуває до автовокзалу Варшава-Заходня о 20:40 того ж дня. 

Зворотнє відправлення з Варшави - по понеділках, середах та суботах.

Лінія №3223: Київ-Житомир-Рівне-Луцьк-Люблін-Варшава-Лодзь-Познань, перший рейс також відправляється 31 березня.

Автобуси курсуватимуть  4 рази на тиждень. З Києва по вівторках, середах, п’ятницях у суботах від Центрального автовокзалу об 11:55. Прибуття до Варшави о 4:00 ранку наступного дня, до Лодзі о 06:05 та до Познані о 08:45.

У зворотньому напрямку лінія працюватиме по середах, четвергах, суботах і неділях.

Повний маршрут лінії №3226: Київ-Житомир-Рівне-Луцьк-Люблін-Варшава-Торунь- Бидгощ-Гданськ-Гдиня. Перший рейс  відправляється 2 квітня.

Відправлення 4 рази на тиждень. З Києва – по понеділках, середах, четвергах і неділях, автобуси відправляються від автостанції "Видубичі" о 8:30 ранку.  Прибуття до Гданську - о 07:45 ранку наступного дня, до Гдині - о 08:25. 

У напрямку з Польщі до України відправлення по понеділках, вівторках, четвергах і п’ятницях із Гдині о 20:25, до Гданська автобус заїжджає о 20:55 і прибуває до столиці України о 20:05 наступного дня. 

"Завдяки новим маршрутам ми маємо від чотирьох до шести щоденних відправлень між Києвом та Варшавою. Ми бачимо ці маршрути не тільки як транспорт, але й як засіб зміцнення економічних, культурних та соціальних зв'язків між нашими країнами", - підкреслив директор FlixBus в Україні, Польщі та країнах Балтії Міхал Леман.

На сьогодні оператор перевезень має 20 міжнародних ліній з України, 12 з яких були відкриті після початку повномаштабної війни. Автобуси з Україні їздять до 6 країн Європи: Німеччини, Польщі, Чехії, Угорщини, Словаччини та Австрії.