Siemens Mobility був обраний місцевим державним оператором Metrolinx в канадському Онтаріо для надання послуг з обслуговування колії та системи сигналізації на залізничній інфраструктурі, що входить до Західного регіону Торонто.

Про це пише ЦТС з посиланням на Railway Gazette.

Контракт поширюється на послуги протягом трьох років з додатковою опцією на два роки.

"Наш досвід в обслуговуванні залізничної інфраструктури на місцях і набор цифрових послуг сприятиме покращенню обслуговування пасажирів і зростанню кількості подорожуючих у найближчі роки", - сказав генеральний менеджер із обслуговування клієнтів Siemens Mobility Йоханнес Еммельхайнц.

Metrolinx є головним агентством уряду Онтаріо, яке керує залізничним громадським транспортом у Великому Торонто та Гамільтоні. 

В даний час Siemens Mobility надає Metrolinx різноманітні послуги, включаючи підтримку засобів сигналізації та зв’язку, а також послуги контролю помилок у Центрі мережевих операцій (NOC) Metrolinx в Оквіллі, Онтаріо.

Нова угода про технічне обслуговування ще більше зміцнить поточні відносини Siemens Mobility з Metrolinx, одночасно розширюючи присутність організації в районі Великого Торонто.