Авіакомпанія Wizz Air проведе набір бортпровідників у Варшаві. Лоукостер із Угорщини шукає людей, які розмовляють польською чи українською мовами.

Про це пише ЦТС з посиланням на Rynek Lotniczy.

День набору бортпровідників проходитиме у Варшаві 26 січня.

Новим членам екіпажу авіакомпанія обіцяє конкурентоспроможну заробітну плату, зручний щомісячний графік та можливість вибору з низки кар'єрних можливостей. Наприклад, участь у програмі "Від бортпровідника до капітана".

"Ми раді повідомити про нові вакансії для громадян України, які бажають приєднатися до бортпровідників на базах у Лондоні, Кардіффі, Будапешті, Дебрецені, Тирані, Ларнаці та Кутаїсі. Нещодавно ми створили понад 100 робочих місць для українських кандидатів у Польщі. Тепер настав час зробити наступний крок в інших країнах. Робота у Великобританії, Албанії, Кіпрі, Угорщині та Грузії може стати чудовою можливістю для розвитку", - зазначив  старший менеджер з підбору бортпровідників у Wizz Air Андраш Радо. 

Вимоги для працівників, зокрема, включають: вік від 18 років, вільне володіння англійською і хоча б однією додатковою мовою Центральної та Східної Європи, вміння плавати, відсутність татуювань та/або пірсингу на частинах тіла, які видно при носінні уніформи.