В КМДА повідомили, що згідно з Програмою економічного і соціального розвитку міста Києва на 2021-2023 роки, найбільший обсяг бюджетних коштів буде спрямовано на реалізацію проєктів у галузі транспорту, транспортної інфраструктури та дорожнього господарства - 3,6 млрд грн, пише ЦТС.

"У 2023 році акцент у реалізації Програми буде зроблено на заходах для належної роботи інженерно-транспортної та критичної інфраструктури, а також на відбудові зруйнованої житлової, соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста через підступні атаки ворога", - йдеться в повідомленні.

Відповідне рішення про внесення змін до Програми економічного та соціального розвитку міста Києва на 2021-2023 роки в частині наступного року ухвалили депутати Київради.

За галузевим розподілом найбільший обсяг бюджетних коштів буде спрямовано на реалізацію проєктів у галузі транспорту, транспортної інфраструктури та дорожнього господарства - 3,6 млрд грн, із яких близько 1 млрд грн - це кошти дорожнього фонду, на житлово-комунальне господарство - 2,7 млрд грн.

"У 2023 році в столиці продовжиться реконструкція та будівництво на ділянках Київської окружної дороги, реконструкція Шулявського шляхопроводу та розвиток столичного метрополітену", - додали в КМДА.