В "Укрзалізниці" повідомили, що планують планово оновити білизну, рушники, матраци, ковдри, подушки, а також переглянути стандарти, врахувати кращі практики ринку, щоб підвищити якість та зносостійкість продукції.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію АТ УЗ.

Зазначається, що після нещодавного успішного досвіду із постачальниками гігієнічних засобів та засобів миття, компанія зібрала велике коло виробників та дистриб’юторів у категорії постільної білизни та знімного інвентарю. 

"Наша ключова мета - отримати найкращу якість для пасажирів. Ми збирали зворотній зв’язок від них, а за результатами цієї зустрічі – зафіксували десятки пропозицій від представників ринку щодо можливих нововведень. Паралельно співпрацюємо із практиками сфери гостинності, щоб врахувати і їхній досвід щодо конкретних тканин та матеріалів. На цій базі сформуються чіткі та прозорі технічні вимоги, які побачить весь ринок і зможе фінально відкоментувати. Так унеможливлюються "заточки" під конкретних виробників, наші пасажири отримують нові стандарти якості, а компанія - відчутну економію", - відзначив керівник пасажирського напрямку АТ УЗ Олександр Перцовський. 

photo_2022-11-10_09-16-08

photo_2022-11-10_09-16-07 (2)

photo_2022-11-10_09-16-07