ТОВ СП "Нібулон" закінчило перший етап будівництва нового терміналу на Дунаї, повідомив генеральний директор компанії Андрій Вадатурський, пише ЦТС.

"Я радий повідомити, що ми закінчили перший етап будівництва нового терміналу компанії "Нібулон" в Ізмаїлі Одеської області, який розпочав мій покійний батько. Це допоможе нам пом’якшити збій використання наших встановлених експортних маршрутів", - розповів він.

Вадатурський зазначив, що на Конференції з відновлення України в Лугано у липні міністр інфраструктури України Олександр Кубраков приділив особливу увагу новому річковому порту в Ізмаїлі. "Європейський Союз наголосив на важливості створення нових логістичних маршрутів такого типу між Україною та ринками ЄС до відновлення доступу України до чорноморських шляхів", - додав генеральний директор компанії. 

Також він підкреслив, що ці та інші нещодавні інвестиції компанії "Нібулон" допоможуть зберегти позиції на ринку та забезпечать незалежність від тимчасового зернового коридору через Одесу.