"Нова пошта" оголосила про пошук водіїв вантажівок із власним транспортом для тривалої співпраці.

Про це говориться в інформації, поширеній компанією напередодні, передає ЦТС.

В НП стверджують, що розпочали пошук напередодні "високого сезону", проте всі нові партнери залишаться працювати з. компанією на постійній основі.

"Ми запрошуємо водіїв із власними авто та компанії з автопарком, щоб забезпечити максимальну швидкість доставки та безперебійну роботу логістичної мережі по всій країні, навіть у щойно деокупованих регіонах. Перевагу надаємо українським компаніям, щоб разом підтримувати економіку та працювати. Для нас важливо, щоб клієнти отримували свої відправлення якомога швидше, адже кожна посилка зараз може бути життєво необхідною", - заявив Дмитро Цимбаревич, директор із транспортної логістики "Нової пошти". 

Найбільше вантажних автомобілів компанія шукає в 15 обласних центрах та містах, а саме у Києві, Одесі, Дніпрі, Харкові, Миколаєві, Івано-Франківську, Умані, Кривому Розі, Кропивницькому, Черкасах, Чернігові, Запоріжжі, Кременчузі, Житомирі та Вінниці.   

Щоб стати перевізником Нової пошти, потрібно мати: зареєстровану компанію або бути підприємцем, вантажівку стандарту від євро 5 із цільнометалевою будкою та оснащену гідробортом. У пріоритеті - автомобілі вантажопідйомністю від 3 тонн до 20 тонн.

В компанії кажуть, що високий сезон доставки триває з жовтня по Новий рік, саме на цей час припадає найбільша кількість покупок в українських та зарубіжних інтернет-магазинах. Зазвичай у цей період обсяги відправлень зростають на 50-60%, однак цьогоріч, у зв’язку з війною, прогнозоване зростання - 35-40%.

Читайте також "Укрпошта" відновила роботу 4 стаціонарних відділень на Харківщині