ТОВ "Політехносервіс" (Бровари Київської обл.), що випускає тролейбуси на базі готових кузовів з використанням власної системи управління, поставить п'ять 12-метрових низькопідлогових тролейбусів PTS (з можливістю автономного ходу до 0,5 км) на адресу КП "Чернівецьке тролейбусне управління" за 51,58 млн грн. 

Про це пише ЦТС, посилаючись на Інтерфакс-Україна.

Згідно з інформацією у системі електронних закупівель Prozorro у четвер, відповідний договір підписано 20 вересня після перемоги ТОВ "Політехносервіс" в оголошеному 22 серпня поточного року тендері (очікувана ціна закупівлі становила 52,9 млн грн).

В аукціоні, що завершився 5 вересня, брали участь чотири компанії, при цьому найвищу ціну (52,899 млн грн.) запропонувала компанія "БАС Мотор" - дистриб'ютор корпорації "Богдан", а найменшу (48,683 млн грн.) - "БКМ Україна", дилер білоруського "Білкомунмашу" ", що збирає тролейбуси в Луцьку.

Також у тендері брали участь Торговий дім "Літан", який випускає на базі ПО "Південмаш" тролейбуси "Дніпро" в кузовах білоруського МАЗ, який пропонував тролейбуси за 52,881 млн грн. У свою чергу "Політехносервіс", який раніше також випускав тролейбуси PTS у кузовах МАЗ, запропонував на тендер модель тролейбуса з кузовом турецького виробництва.

Однак пропозиція "БКМ Україна", незважаючи на найменшу ціну, була відхилена, і 8 вересня опубліковано оголошення про намір укладання договору з "Політехносервіс" (ціна одного тролейбуса - 10,316 млн грн.).

Це рішення оскаржили ТД "Літан" та "БКМ Україна", але безуспішно.

Згідно з укладеним договором, тролейбуси PTS мають бути поставлені замовнику протягом 20 календарних днів з дати укладення договору.