АТ "Дніпровагонмаш" (Кам'янське Дніпропетровської обл.) у січні-червні отримав чистий дохід у розмірі 632,56 млн грн, що у 2,1 рази більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Про це пише ЦТС, посилаючись на Інтерфакс-Україна.

Згідно з оприлюдненою у вівторок у системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) проміжною консолідованою звітністю компанії, її збиток скоротився у 7,3 раза - до 14,23 млн грн.

Завод отримав 64,33 млн грн консолідованого валового прибутку проти збитку 15,71 млн грн роком раніше, при цьому збиток від операційної діяльності скоротився в 13,3 раза, майже до 8 млн грн.

Довгострокові зобов'язання компанії до 1 липня поточного року зросли на 21,7% порівняно з початком року - до 148,8 млн грн, поточні скоротилися майже на 22%, до 510,37 млн грн.

Звітність не містить інформації про фактори впливу на фінансові показники "Дніпровагонмашу", а консолідована звітність компанії включає показники дочірнього підприємства "Стальзавод".

Раніше "Дніпровагонмаш" оприлюднив календарний план, згідно з яким у зв'язку з введенням військового стану його консолідовану (і неконсолідовану) звітність за перший квартал поточного року буде оприлюднено не пізніше 15 жовтня (замість 31 травня).

При цьому звітність за 2021 рік (консолідовану та неконсолідовану) компанія також поки не оприлюднила, планує зробити це у жовтні.