Ще 48 пересувних відділень "Укрпошти" з початку липня почали працювати у Житомирській, Тернопільській та Хмельницькій областях.

Про це пише ЦТС з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Бригади таких відділень обслуговуватимуть 175 тис. мешканців 440 сіл.

Зокрема, у Житомирській області розпочали роботу 14 бригад пересувних відділень, які обслуговуватимуть 143 населені пункти та 38 тис. мешканців.

На Тернопільщину виїхали на маршрути до 119 сіл 14 пересувних відділень для надання послуг компанії майже для 57 тис. мешканців.

У Хмельницькій області розпочали роботу 17 пересувних відділень з точками базування у Кам'янці-Подільському та Городку. Вони обслуговуватимуть понад 80 тис. осіб 178 сіл.

З початку повномасштабного вторгнення рф вже 372 пересувні відділення "Укрпошти" почали працювати в дев'яти областях України.

"Рухаємося за планом впровадження пересувних відділень, щоб все більше мешканців забезпечити послугами "Укрпошти". З липня до проекту додалося ще 48 пересувних відділень у Тернопільській, Житомирській та Хмельницькій областях. Наші працівники на авто доставлятимуть мешканцям пенсії, соцвиплати, посилки, продукти, ліки. Тут же можна буде оформити передплату, перекази", - генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.