Uber запускає сервіс Uber Aid Shuttle, який поєднуватиме Львів та прикордонний перехід Шегині.

Про це в компанії повідомили в четвер, 2 червня, передає ЦТС.

Таким чином Uber пропонує покривати необхідні транспортні потреби в умовах дефіциту пального.

Послуга Uber Aid Shuttle доступна за маршрутом Львів-Шегині-Львів. Користувачі застосунку Uber можуть безкоштовно забронювати до 4 місць у комфортабельному автобусі між львівським Приміським вокзалом та прикордонним переходом Шегині та у зворотному напрямку.

"Uber продовжує підтримувати українські громади у зв'язку з нестачею палива, тож ми раді повідомити про запуск нової ініціативи Uber Aid Shuttle у Львові. Це тимчасове рішення, яке допоможе людям легше пережити наявну паливну кризу та комфортно повернутися до України", - зазначила представниця Uber Івона Крук.

Uber наразі продовжує працювати в Києві, Львові, Тернополі, Івано-Франківську, Вінниці, Чернівцях, Хмельницькому, Луцьку, Рівному та Кременчуці.

Крім операційної діяльності, сервіс продовжує ініціювати різноманітні соціальні проєкти у співпраці з НУО, волонтерськими центрами та бізнесом для підтримки українців на місцевому та глобальному рівнях. Наприклад, допомагає дістатися до місць здачі крові донорам платформи DonorUA за допомогою промокодів на безоплатні поїздки. Також сервіс ініціював збір коштів на допомогу Україні у застосунку в Європі.