В КМДА розповіли про хід робіт із реконструкції транспортної розв’язки на Оболоні та ремонт ділянки дороги біля неї, на вулиці Богатирській, пише ЦТС.

Відкрити рух зі з’їздами та заїздами на новий шляхопровід, проїзд яким відкрили в травні, планують до кінця літа.

"Завершується основний комплекс робіт із реконструкції транспортної розв’язки на Оболоні. Відкрити рух зі з’їздами та заїздами на новий шляхопровід планується до кінця літа. Невдовзі завершаться всі роботи з благоустрою території. Проїзд шляхопроводом - вулицею Полярною через Богатирську - відкрили в травні. Наразі вже влаштували зїзди та заїзди транспортної розв’язки, тротуари та велодоріжки. Встановили зовнішнє освітлення, перильну та бар’єрну огорожі, перевлаштували інженерні мережі. Збудували й підземний пішохідний перехід із пандусами для маломобільних груп населення. Враховані всі вимоги щодо інклюзивності. Реконструкція цієї розв’язки збільшить пропускну спроможність транспортного вузла й зменшить затори в цій частині Оболоні", - зазначили в КМДА.

Нарізі триває і ремонт ділянки проїжджої частини на вулиці Богатирській. Влаштовують дорожнє полотно (розширюють проїжджу частину), облаштовують тротуари та велодоріжки, встановлюють опори освітлення. А також перевлаштовують інженерні мережі.

imgbig (1)

imgbig (2)

imgbig (3)

imgbig (6)

imgbig (8)