Польські представники відвідали Білгород-Дністровський морський торговий порт.

Як пише ЦТС, про це стало відомо з допису колишнього заступника міністра інфраструктури України Віктора Довганя, який опублікував відповідне фото, підписавши: "Може бути цікава польська інвестиція на Чорному морі".

В короткому коментарі редакції він додав, що поляки розглядають можливість участі у приватизації цілісного майнового комплексу Білгород-Дністровського МТП.

Додамо, що на фото можна побачити Бартоломея Бабушька, Почесного консула України в Тарнуві та очільника консалтингової компанії Fundusz Górnośląski, а також Войцеха Балчуна - колишнього керівника "Укрзалізниці", а нині власника консалтингової компанії WZB Trade.

Нагадаємо, що очікується вже дев’ята спроба продажу єдиного майнового комплексу державного підприємства "Білгород-Дністровський морський торговельний порт". В 2023 році шість спроб з продажу на приватизаційному аукціоні єдиного майнового комплексу виявилися невдалими. Ще дві спроби були навесні поточного року.

В середині травня колектив підприємства просив владу розглянути можливість відновлення суднозаходів до цієї гавані, аби забезпечити роботою портовиків.