Львівський аеропорт відвідала делегація посольства Японії в Україні та представники Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA). 

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію Міжнародного аеропорта "Львів".

"Розповіли про стан і управління аеропортом під час війни. Попри усі складнощі війни, продовжуємо працювати з нашими партнерами та  планувати спільні, можливі інвестиційні проекти", - йдеться в повідомленні.

Серед презентаційних матеріалів, опублікованих пресслужбою аеропорту, є слайд, на якому перелічені компанії, які мають намір і не виключають можливості відновити польоти до даної гавані, коли це дозволять безпекові умови. Зокрема, це авіакомпанії Windrose, airBaltic, Ryanair, Wizz Air, LOT, Turkish Airlines, Lufthansa, Austrian Airlines та Swiss.

Нагадаємо, в березні 2024 року латвійський національний авіаперевізник airBaltic заявив про готовність відновити польоти до українських аеропортів, коли це дозволять умови безпеки, тобто після закінчення бойових дій.

В червні 2024 року швейцарська авіакомпанія Swiss також заявила, що буде готова відновити роботу на українському ринку, щойно всі відповідні органи влади та власні експерти з безпеки перевізника оголосять польоти безпечними та захищеними.

Читайте також Гіпотетичне відкриття українського аеропорту: Чи готові летіти авіакомпанії