"Інтерпайп" у червні 2024 року завершив поставку пробної партії спеціальних товстостінних труб для австралійського виробника преміального бурового обладнання Harlsen Industries.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію компанії.

Зазначається, що це замовлення із жорсткими вимогами щодо якості труб було виконане у кооперації із німецьким партнером.

Задля відвантаження та митного оформлення продукції в Австралію "Інтерпайп" залучив логістичну компанію з Нідерландів. Судно з українською продукцією також відправили з порту в Нідерландах.

"Австралійський клієнт роками закуповував труби в Євросоюзі, однак вирішив звернути увагу на виробників з інших регіонів. Це замовлення виявилось складним. Процес виробництва та логістики були не типовими, тому були залучені партнери у Європі. Для клієнта дуже важливим фактором є якість кінцевого продукту, бо від цього залежить безпека експлуатації. Водночас вдале виконання цього замовлення може відкрити для компанії двері і до інших споживачів у Австралії," - підкреслив директор з продажу труб "Інтерпайп" на ринки Європи Іван Мазанка.