Flix оголосив про запуск своїх послуг в Індії. Перші автобуси відправляться 6 лютого, поєднавши столицю Делі із 46 іншими містами.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію компанії.

"Ми додаємо 43 країну до свого портфоліо, розгортаючи перевірену бізнес-модель, яка спирається на партнерство з місцевими операторами" - каже Андре Шваммляйн, співзасновник і генеральний директор Flix.

Починаючи з 6 лютого, Flix збирається з’єднати 46 міст Індії, включаючи такі міста як Айодх’я, Лакхнау, Дехрадун, Маналі та Джодхпур, загалом на початку мережа включатиме 59 зупинок і понад 200 щоденних відправлень. 

Flix підлаштовується під умови місцевого ринку та попит клієнтів, - зокрема в Індії компанія приділить значну увагу безпеці дорожнього руху - працюватиме цілодобова команда дорожнього контролю та швидкого реагування.

Кожен з автобусів - не старший трьох років, буде оснащений численними засобами безпеки, а на борту присутній професійно підготовлений бортпровідник. 

Крім того, в Індії Flix запровадить розсадку відповідно до статі, тобто місце поруч із жінкою може бути зарезервовано тільки за іншою жінкою.