Валовий тоннаж у судновому реєстрі Республіки Маршаллові Острови (RMI) вперше перевищив 200 млн тонн, а кількість суден, зареєстрованих під прапором RMI, досягла майже 5,6 тис.

Про це пише ЦТС з посиланням на The Maritime Executive.

Зазначається, що тоннаж флоту в реєстрі RMI, який має представництва у 28 країнах по всьому світу, зріс удвічі з 2014 року.

Судовий реєстр Маршаллових Островів ось уже 19 років бере участь у програмі QUALSHIP-21 Берегова охорона США і знаходиться в так званому "білому списку" Паризького та Токійського меморандумів про взаєморозуміння (MoU).

За останні кілька десятиліть держава прапора зробила важливі інвестиції у створення свого колективу експертів для задоволення потреб ринку.

Інвестиції включають у тому числі відкриття нових офісів в Азії, Європі та Америці у ключових морських та фінансових центрах.

Крім того, реєстр RMI сформував експертні групи в галузі використання газу та ВДЕ для надання спеціалізованої технічної підтримки власникам та операторам флоту, які займаються вирішенням проблем цифровізації та декарбонізації в галузі.

Також фахівці реєстру активно працюють на ринку пасажирських круїзних суден, у співпраці із судновласниками, суднобудівними верфями та всіма зацікавленими сторонами.