Колишні співробітники української авіакомпанії МАУ організували розіграш 75 найменувань сувенірної продукції з логотипом та айдентикою перевізника.

Розіграш приурочено до річниці заснування авіакомпанії МАУ, яка цього року виявилась доленосною в її історії через банкрутство. "Багато років поспіль в мирний час кінець листопада та грудень був цікавий тим що, авіакомпанія МАУ в честь свого дня народження завжди проводила акції, надаючи можливість придбати авіаквиточки за дуже привабливими цінами для подорожей світом", - пояснив ЦТС Андрій Руденко, колишній менеджер авіаперевізника.

Для участі в розіграші необхідно зробити внесок кратний 50 грн або 2 євро чи 2 доларам. Переможці будуть визначені серед усіх учасників за допомогою сервісу RANDOM.ORG. Отримані кошти підуть на закупівлю FPV дронів для працівників МАУ, які стали на захист України в лавах ЗСУ. 

Основною метою розіграшу є збір коштів для мобілізованих працівників авіакомпанії, які захищають країну на передовій. "Їм дуже не вистачає дронів (та комплектуючих), які допомагають звільняти нашу землю. Ми звертаємося до вас, наших друзів, партнерів, пасажирів та шанувальників авіації.  Ми запускаємо благодійний збір коштів на покупку FPV дронів для колег на фронті - підрозділ БпЛА "ГРИФОН" 501 Окремого Батальйону Морської Піхоти ЗСУ", - додав Руденко.

Для участі в розіграші необхідно зробити внесок кратний 50 грн або 2 євро чи 2 доларам за цими або цими реквізитами.

В платежі необхідно зазначити прізвище, ім'я та номер телефону з месенджером.

Нагадаємо, що 22 листопада Господарський суд Києва запустив процедуру банкрутства авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ). Також суд призначив розпорядника майна МАУ - Тетяну Носенко. До 30 січня 2024 року вона має зібрати список вимог кредиторів, а також до 22 січня 2024 року провести інвентаризацію майна авіакомпанії.

Перед тим на аукціонах "СЕТАМ" було продано 99% дочірньої компанії "МАУТЕХНІК", 62,43% у хендлінговій компанії "Інтеравіа", торгові марки з назвою та логотипом МАУ і "МАУТЕХНІК", авіакаси в центрі Києва.

Читайте також МАУ: 25 фактів за 25 років