Співвласник компанії "Нова пошта" Володимир Поперешнюк поділився планами щодо відкриття закордонних відділень компанії в 2023-2024 рр.

Як пише ЦТС, з оприлюдненого бізнесменом графіку випливає, що до кінця поточного року відділення НП мають з’явитися в Італії (Мілан) і Франції (Париж).

В 2024 році у лютому відділення повинні запрацювати у Туреччині (Стамбул) та Іспанії (Мадрид). В планах на весну наступного року - відкриття відділень у Великій Британії, Болгарії, Ірландії, Нідерландах, Бельгії, Швейцарії, Португалії у містах Лондон, Софія, Дублін, Амстердам, Брюссель, Берн, Лісабон відповідно.

Протягом червня-серпня 2024 року очікується відкриття відділень у столицях Словенії, Хорватії, Греції, Данії, Фінляндії. А у вересні наступного року представництва НП можуть з’явитися в головних містах Швеції і Норвегії.

"Менеджери з розвитку були проти оприлюднення цього, бо вони, як відповідальні люди, переймаються тим, щоб не виглядати брехунами, якщо щось піде не за планом. Це зрозуміло, бо на шляху першовідкривачів завжди є чимало перешкод і майбутнє ніколи не визначене", - написав Поперешнюк у Facebook, зауваживши, що все ж вирішив поділитися планами компанії, оскільки сподівається, що їх вдасться реалізувати.

Нагадаємо, що днями перше відділення "Нової пошти" запрацювало вже в десятій європейській країні - в Угорщині. Під брендом Nova Post компанія вже також працює в Німеччині, Латвії, Естонії, Литві, Польщі, Чехії, Румунії, Словаччині та Молдові.

400824229_873935267421782_3635117335128096017_n