Шість французьких аеропортів отримали погрози про замінування цієї середи - людей з усіх цих летовищ вирішили евакуювати. 

Про це пише ЦТС з посиланням на Європейську правду.

Погрози надійшли в Лілль, Брон, Ніццу, Нант, Тулузу і Бове, що недалеко від Парижа. Кожного разу за допомогою служб розмінування проводяться заходи з усунення підозрілих предметів.

На даний момент жоден літак не вилітає з відповідних аеропортів, вказує Генеральна дирекція цивільної авіації. З літаків, які щойно приземлилися, пасажирів або висаджують в кінці злітно-посадкової смуги і не повертають до термінала, або просять зачекати в своєму літаку.

В аеропорту Лілль-Лескен тривога була оголошена після отримання анонімних погроз електронною поштою в середу вранці незабаром після 10:00. Будівлю терміново евакуювали.

У Броні тривога закінчилася. Сигнальна вежа і два літаки були евакуйовані. Проводилися обшуки, але нічого не виявили. 

Аеропорт Ніцци також отримав погрозу, але тривога вже закінчилася. Йшлося про залишений в терміналі 1 багаж, який був знешкоджений.

Зіткнувшись з терористичною загрозою, уряд вирішив посилити заходи безпеки. В середу вранці, перебуваючи на Північному вокзалі в Парижі, міністр транспорту Клеман Бон оголосив про низку заходів "в рамках посилення безпеки в громадському транспорті".