FlixBus, найбільший оператор автобусних перевезень Європи, оголосив про запуск нової автобусної лінії з Чернігова через Київ до Варшави.

Як пише ЦТС з посиланням на інформацію компанії, маршрут нової лінії N3227 є наступним: Чернігів-Київ-Житомир-Рівне-Луцьк-Люблін-Варшава.

Перший рейс відбувся у суботу, 12 серпня. Надалі автобуси на новій лінії будуть відправлятися три рази на тиждень: з Чернігова у понеділок, середу, п’ятницю та суботу. З Варшави - у вівторок, четвер, суботу та неділю.

Вартість квитка між Черніговом і Варшавою починається від 1699 грн. Ціна квитка залежить від дня відправлення, наскільки заздалегідь був куплений квиток та кількості вже проданих квитків на конкретний рейс.

Відзначимо, що це перша лінія FlixBus до Чернігова. Тут автобуси будуть зупинятись на автовокзалі - за адресою проспект Перемоги, 3.

Також повідомляється, що компанія запустила новий рейс з Києва до столиці Фінляндії Гельсінкі з пересадкою у Варшаві. Цікавинка цього маршруту полягає в тому, що він включає поїздку на поромі між Таллінном та Гельсінкі. Також це перша в історії лінія FlixBus, відкрита до Фінляндії. Зробивши пересадку у Варшаві, подорожуючі з України можуть продовжити свою поїздку через Литву, Латвію та Естонію, а після порому Фінською затокою автобус зупиняється у Гельсінкі, Еспоо, Сало, Турку, Райсіо, Порі, Нерпіо чи Ваасі.

Наразі мережа FlixBus налічує 24 прямі автобусні лінії з України до 6 європейських країн: Німеччини, Польщі, Чехії, Угорщини, Словаччини та Австрії.