У Харкові відбулась передача Харківському загону філії "Відомча воєнізована охорона" АТ "Укрзалізниця" пожежного автомобіля марки IVEKO MAGIRUS AG.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію регіональної філії "Південна залізниця" АТ УЗ.

Це допомога благодійного фонду "Харків з тобою", його партнерів - волонтерської організації Help Army та волонтерської організації з Німеччини Viele Hände für die Hoffnung Lennestadt Е.V

"Це перше пожежне авто на "Укрзалізниці" європейського зразка. Пожежне авто, яке виготовлене у Східній Німеччині, - маневрове та швидкісне, майже вдвічі економічніше за авто, які є в парку пожежників. Також автомобіль можливо використовувати при проведенні занять із членами ДПО, виставлення пожежних постів на заходах з масовим перебуванням людей, надання послуг, пов’язаних із забезпеченням пожежної безпеки у підрозділах УЗ", - йдеться в повідомленні. 

IMG_20230728-1

IMG_20230728-2

Це вже не перша допомога залізничникам від благодійних організацій. У червні 2023 року особовий склад пожежних поїздів філії "Відомча воєнізована охорона" АТ УЗ, розташований у межах регіональної філії "Південна залізниця", отримав від мальтійської служби допомоги 9 бензинових генераторів.