Швейцарська авіакомпанія Swiss International Air Lines, що входить до Lufthansa group, зробить доступ до інтернету в літаку безкоштовним для всіх пасажирів з 2 серпня 2023 року.

Про це пише ЦТС з посиланням на Avianews.

Ця послуга надається на далекомагістральних авіалайнерах авіаперевізника.

Під час безкоштовного доступу мандрівники зможуть отримувати та надсилати тестові та графічні повідомлення через месенджери. Для цього необхідно підключитися до мережі Wi-Fi на борту літака, через яку забезпечується зв'язок.

Трафік у безкоштовному пакеті не обмежений. Обмінюватися повідомленнями можна з будь-якої платформи - мобільного телефону, планшета чи ноутбука.

Комерційний директор Swiss Тамур Гударзі Пур заявив, що пасажири зможуть залишатися на зв'язку зі своїми сім'ями, друзями або бізнес-партнерами під час усього польоту.

Мандрівники, які захочуть відкрити веб-сайти та переглянути відео, можуть сплатити пакет без обмежень - 4 години доступу коштуватимуть 29 доларів, пакет на весь переліт - 40 доларів.

У Swiss зазначають, що для платних пакетів діятиме обмеження лише на перегляд сервісів із потоковим відео. Це зроблено для того, щоб усі пасажири на борту могли отримати доступ до Інтернету з адекватною швидкістю.